Locatie

Sportgeneeskunde.NL

Langakker 5A

5371 EV Ravenstein

Komende vanuit Nijmegen neemt u op de A50 de afslag Ravenstein. Onderaan de afrit rijdt u rechtdoor op de rotonde en meteen daarna rechtsaf. Aan de linkerzijde ziet u een bedrijventerrein. Het middelste gebouw is Langakker 5.

Komende vanuit Oss neemt u op de A50 de afslag Ravenstein. Onderaan de afrit gaat u linksaf en bij de verkeerslichten weer linksaf. U rijdt onder de snelweg door. Op de rotonde gaat u rechtsaf en meteen daarna weer rechtsaf. Aan de linkerzijde ziet u een bedrijventerrein. Het middelste gebouw is Langakker 5.

Komende vanuit Uden en rijdende op de Dorpenweg gaat u bij Ravenstein onder de A50 door. Op de rotonde gaat u rechtsaf en meteen daarna weer rechtsaf. Aan de linkerzijde ziet u een bedrijventerrein. Het middelste gebouw is Langakker 5.

 Komende vanuit Haren en rijdende op de Dorpenweg gaat u in Ravenstein bij de 1e rotonde rechtdoor en bij de 2e rotonde linksaf. Meteen daarna rechtsaf. Aan de linkerzijde ziet u een bedrijventerrein. Het middelste gebouw is Langakker 5.

Als u bij de hoofdingang aanbelt gaat de deur vanzelf open. De praktijk bevindt zich direct links op de begane grond.